Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Κάποιοι δεν στέκονται στο ύψος των ευθυνών τους και κάποιοι άλλοι δεν φτάνουν το «ύψος» των απαιτήσεων.


Μάρτυρες ενός αξιολύπητου σκηνικού γίναμε τις τελευταίες ημέρες με μια πανικόβλητη αντιπολίτευση η οποία με χυδαιολογίες, ψέματα, τραμπουκισμούς και απαράδεκτες συμπεριφορές καταφέρνει να αποδεικνύει κάθε φορά την πρόθεσή της να επιβάλλει στο δήμο μας νοοτροπίες βίας και τρομοκρατίας.

Αυτή τη φορά τις τακτικές βίας που χρησιμοποιούν στο δημοτικό συμβούλιο, τις μετέφεραν και εκτός αιθούσης και συγκεκριμένα στο Βρωμοπούσι όπου χρησιμοποιώντας για πολλοστή φορά μεθόδους βίας και τρομοκρατίας μιμούμενοι νονούς της νύχτας, επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια χειροδίκησαν σε εργαζόμενους της καντίνας που λειτουργεί πλέον στην περιοχή με αποτέλεσμα ένα νεαρό παιδί από την Κερατέα να υποστεί κάταγμα!

Πρέπει επιτέλους κάποιος να του εξηγήσει του βοϊδοκέφαλου επειδή δεν ξέρει ή κάνει ότι δεν ξέρει να διαβάζει ότι όσον αφορά το θέμα με τις προσφυγές για τις καντίνες αυτές έχουν απορριφθεί από την αποκεντρωμένη ως απαραδέκτως ασκηθείσες.

Εξάλλου η επιλογή τους να κάνουν προσφυγές ενάντια στο καλό του Δήμου είναι βέβαιο ότι θα μετατραπεί σε προσφυγή των Δημοτών που θα τους κατατάξει στο περιθώριο.

Η Λαυρεωτική θα συνεχίσει τον δρόμο προς την ανάπτυξη, θα αποκτήσει την αίγλη που της αρμόζει και θα συνεχίσει την προσπάθεια για την τόνωση της τοπικής αγοράς και την μείωση της ανεργίας.
Αξίζει μόνο να δούμε την πραγματική εικόνα για τις παραλίες, που για πρώτη φόρα μετά από χρόνια είναι οργανωμένες, καθαρές και προσελκύουν επισκέπτες.

Ένα άλλο θέμα τώρα…

Επειδή οφείλω μια απάντηση στον κύριο Παπαθανασίου έχω να του πω τα εξής…

Κύριε Παπαθανασίου,

Λες ότι δέχτηκες την πρόταση του Δημάρχου Δ. Λουκά να στελεχώσεις ως αντιπρόεδρος το ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ.

Η αλήθεια είναι ότι η τοποθέτησή σου στον ΘΟΡΙΚΟ δεν έγινε κατόπιν πρότασης του δημάρχου αλλά ήταν προϊόν προεκλογικής συμφωνίας το 2014 μεταξύ του δημάρχου και του Σταύρου Ιατρού προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή «σύγκληση» στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Οι συμφωνίες ήταν ξεκάθαρες και σαν δήμαρχος ο Δημήτρης Λουκάς στάθηκε στο ύψος του.

Λες ότι πίστευες ότι με την εμπειρία σου και τις γνώσεις σου στον τομέα του Πολιτισμού θα μπορούσες να προσφέρεις πολλά.

Η αλήθεια είναι ότι σου δόθηκε υπεραρκετός χρόνος για να προσφέρεις ότι είχες να προσφέρεις. 3 χρόνια και 3 διαφορετικοί πρόεδροι ομολογούν για την ανικανότητά σου. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό…

Ήθελες λες να αναδειχθεί η πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας και να μετατραπεί η περιοχή μας σε πρότυπο πολιτιστικής δραστηριότητας σε όλη την Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι ίσως πρέπει να ξεκαβαλήσεις λίγο… 


Λες ότι η ηγεσία του Ν.Π.Δ.Δ “ΘΟΡΙΚΟΣ” δεν έχει καμία γνώση και εμπειρία στον τομέα του Πολιτισμού.



Απόδειξη αποτελούν τα επιτυχημένα φετινά «ΘΟΡΙΚΙΑ» που εσκεμμένα προσπάθησες να σαμποτάρεις ποικιλοτρόπως και ευτυχώς δεν σε άφησαν να το κάνεις. Λεπτομέρειες επ’ αυτού εν ευθέτω χρόνω.

Λες ότι οι αποφάσεις για εκδηλώσεις και δράσεις παίρνονται χωρίς διάλογο, χωρίς σχεδιασμό και χωρίς κανένα όραμα για τον Πολιτισμό.

Η αλήθεια είναι ότι ΕΣΥ πρώτος απ΄όλους ήθελες να επιβάλλεις τις δικές σου προτάσεις. Όπως ακριβώς κάνεις και στον σύλλογο της Χρυσής Τομής που «τυγχάνει» να είσαι πρόεδρος για μια δεκαετία… Άλλος ικανότερος από εσένα προφανώς δεν υπάρχει εκεί στην Κερατέα… 


Λες ότι γίνεται διάθεση μεγάλων ποσών για ηχητικές καλύψεις με επιλεκτικές αναθέσεις.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι μόνο οι δικές σου προτάσεις δεν ήταν επιλεκτικές… Βλέπεις ο ΘΟΡΙΚΟΣ δεν έχει την υποχρέωση να ξεχρεώσει τις δικές σου υποσχετικές.


Λες ότι η παρουσία σου έχει διακοσμητικό ρόλο και εσύ τέτοιους ρόλους ποτέ δεν υπηρέτησες.

Η αλήθεια είναι ότι η προεκλογική συμφωνία με τον κύριο Ιατρού ήταν ξεκάθαρη. Θέλαμε κάποιο εξαπτέρυγο δικό του να διακοσμήσει μια διοικητική θέση στο δήμο Λαυρεωτικής. Τι δεν κατάλαβες; Δεν έχουμε έλλειμμα ικανών ανθρώπων κύριε Παπαθανασίου… Έλλειμμα από γλάστρες έχουμε… Και νομίζω ήσουν αντάξιος του ρόλου σου επί 3 χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου