Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Οι «αγωνιστές» της δημοτικής μαφίας...

Θα ήθελα να προχωρήσω σε ένα νέο σκάνδαλο διαφθοράς που μου έχουν καταγγείλει αλλά θα το αφήσω για λίγο καθώς εμφανίστηκαν στο προσκήνιο ορισμένοι τσάμπα μάγκες, «αγωνιστές» της δημοτικής μαφίας, μια δημοτική συμμορία, πιστοί εντολοδόχοι του Λεβαντή που με επίδειξη φασιστικού τσαμπουκά τρομοκρατούν τους πολίτες της Λαυρεωτικής.

Υπάρχει μια ρήση σχετικά που λέει ότι «ο θρόνος του άρχοντα των σημασιών στέκεται πιο πάνω από τον θρόνο του άρχοντα της βίας». Αν η δημοτική αρχή μπορεί να διοικεί δια της βίας και της τρομοκρατίας και εκδικούμενη να κυνηγά, να τιμωρεί και να καταδικάζει σε απομόνωση ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες του δήμου μας αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει και στις συνειδήσεις.

Να μη σας κάνει καθόλου εντύπωση η πρακτική αυτή που εφαρμόζει η διοίκηση του δήμου μας διότι η αλητεία αυτή είναι συνυφασμένη με την αλητεία Λεβαντή, είναι έννοιες αλληλένδετες, αναπόσπαστα δεμένες μεταξύ τους και ξεκάθαρα χαρακτηρίζει τη νοοτροπία της σημερινής δημοτικής μαφίας που προσωρινά διοικεί το δήμο Λαυρεωτικής.

Οι γνωστοί τραμπούκοι είναι υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη του γνωστού ευνούχου, του γενικού γραμματέα, που είναι πλέον γνωστός και από το παρελθόν για τις τακτικές λασπολογίας, ρυπαρογραφίας και φασιστικής συκοφαντίας που χρησιμοποιεί, οι οποίες αποτελούν μνημείο πολιτικής ανυπαρξίας και νηπιακού Γκαιμπελισμού.

H «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» των Σοφρώνη – Λεβαντή έχει εισαγάγει από την δημιουργία της ένα ιδιότυπο καθεστώς τρομοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου μας η οποία συνίσταται στην άσκηση βίας σε πολιτικούς αντιπάλους υπό την μορφή εκφοβισμών, τραμπουκισμών, προπηλακισμών, χλευασμών και λοιδορίας. Η δράση αυτή έχει καθαρά πολιτικά κίνητρα και έχει στόχο κυρίως τους πολιτικούς τους αντιπάλους αλλά και όσους σχετίζονται με αυτούς ακόμα και σε επίπεδο συγγενικών ή φιλικών σχέσεων! Με τον ίδιο χυδαίο και πρωτόγονο τρόπο αντιπολιτεύτηκε η παράταξη της ρεμούλας και της αρπαχτής όλα τα προηγούμενα χρόνια στον πρώην δήμο Κερατέας τους κυρίους Αντωνίου και Ιατρού. Μέχρι και κοριούς σε τηλέφωνα είχαν εγκαταστήσει οι αθεόφοβοι… Το ηθικό άλλοθι που προβάλλουν, είναι ότι ο αντίπαλος είναι «εχθρός» και «ένοχος».

Τo άλλοθι αυτό όμως αποτελεί στη πραγματικότητα ένα λογικό σφάλμα, διότι οι τυχόν «αμαρτίες» ή η ενοχή των άλλων δεν αποτελούν τεκμήριο της δικής τους αθωότητας.

Ο συρφετός της Λεβαντικής καμαρίλας μέσα στον οποίο ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι ένας κόσμος σκιών και το όραμα των «αγωνιστών» τους δεν είναι παρά μια σκιώδης ουτοπία. Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες ενός άκρατου φανατισμού και της τυφλής και έμμονης υποστήριξης της αποδεδειγμένα ανίκανης δημοτικής παράταξης του Κωτσο – Ταβέρνα από ανθρώπους ημιμαθείς, μονοδιάστατους, κοντόθωρους χωρίς οξυμμένη κριτική ικανότητα και διευρυμένη γνώση, με μυωπική αντίληψη και πνεύμα περιορισμένου βεληνεκούς.

Άτομα μικρού πνευματικού αναστήματος που εύκολα μαζοποιούνται και που άγονται και φέρονται από δημαγωγούς και λαϊκιστές τύπου Σοφρώνη. Δεν έχει τόσο σημασία ποια άτομα συνθέτουν αυτήν την δημοτική συμμορία (θα μπορούσα να σας παραθέσω ονόματα και διευθύνσεις) όσο το ότι η τακτική αυτή αμαυρώνει και ευτελίζει την πολιτική ζωή του δήμου μας αφού με την δράση τους παραγκωνίζουν οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να ξεγυμνώσει την Λεβαντική λαίλαπα των αδηφάγων και άπληστων μυστικοσυμβούλων.

Για κάθε έλλογο άνθρωπο, αυτού του είδους οι συμπεριφορές ως μέσον για την επίτευξη των σκοπών τους είναι ηθικά επιλήψιμες. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να καταδικαστούν διότι πρόκειται για ένα εξορκισταίο πολιτικό φαινόμενο που αμαυρώνει στην ζωή του τόπου μας κάθε έννοια δημοκρατίας ελεύθερης σκέψης, φωνής και πολιτικής βούλησης. Δυστυχώς το φαινόμενο φαίνεται ότι παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις ...

 Θα πρέπει όλοι να δεχθούμε ότι για τα φαινόμενα της λεκτικής ή φυσικής βίας «ολίγον έγκυος» δεν υπάρχει και δεν μπορεί να γίνει απόδεκτή η μέθοδος αυτή πολιτικής δράσης. Την αντίληψη αυτής της ομάδας – συμμορίας ατόμων που αυθαιρέτως θεωρούν ότι οι πολιτικές τους διαφωνίες παράγουν δίκαιο, το οποίο απονέμουν με συνοπτικές διαδικασίες στη μέση του δρόμου, δεν την αντέχει ούτε η κοινωνία μας, ούτε η λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή είναι συλλήβδην υπεύθυνοι για την δράση αυτής της ομάδας και θα είναι υπόλογοι από δω και στο εξής για την δραστηριότητά τους.

Οι συμπολίτες μας έχουν κάθε δικαίωμα να βγουν από το σημερινό εφιάλτη και να απαλλαγούν επιτέλους από αυτήν την πορεία οχετού λάσπης, καταστροφικού τοπικισμού και εγκληματικής αδιαφορίας για τα προβλήματα του τόπου μας διότι ο δρόμος αυτός τείνει να καταστεί καταστροφικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου